«Τσάκωσαν» 29χρονο να οδηγεί «φτιαγμένος» - Εκκρεμούσαν εις βάρος του πρόστιμα και ένταλμα σύλληψης

«Τσάκωσαν» 29χρονο να οδηγεί «φτιαγμένος» - Εκκρεμούσαν εις βάρος του πρόστιμα και ένταλμα σύλληψης

Η Αστυνομία συνέλαβε 29χρονο που οδηγούσε την Τρίτη, στην Πάφο, υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Τρίτη, γύρω στις 11 το βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, ενώ διενεργούσαν ελέγχους στη Λεωφόρο Αποστόλου Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, το οποίο οδηγείτο από 29χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο.

Υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Εξάλλου, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εις βάρος του αριθμός προστίμων καθώς και ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, καθότι αυτός είχε παραλείψει να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Σεπτεμβρίου του 2024 για υπόθεση η οποία που εκκρεμεί εναντίον του.

Ο 29χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE