Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο – Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο – Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής

Μία νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε στους δρόμους της Κρήτης με έναν ακόμα νέο άνθρωπο να χάνει την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 2 σήμερα τα ξημερώματα όταν ο 25χρονος κινούνταν με την μοτοσικλέτα του στον επαρχιακό δρόμο Ρεθύμνου – Μονή Αρκαδίου. Σε κάποιο σημείο ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει με την μοτοσικλέτα του σε δέντρο.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να επιχειρούν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE