Μεγάλη επιχείρηση στη Λευκωσία εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος - Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Μεγάλη επιχείρηση στη Λευκωσία εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος - Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση στήθηκε από διάφορα τμήματα της Αστυνομίας νωρίς το πρωί στη Λευκωσία εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος και εμπρησμών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τις υποθέσεις εμπρησμών στον ιππόδρομο. Από έρευνες σε σπίτια και οικίες, προέκυψαν συλλήψεις τριών προσώπων για διάφορα αδικήματα.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στον ιππόδρομο όπου εντοπίστηκαν και διερευνήθηκαν διάφορα πρόσωπα. Συνελήφθησαν 11 πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν φυλακιστήρια εντάλματα προστίμου. Από αυτούς, 9 αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς ήταν μικροποσά και τα πλήρωσαν, ενώ 2 παραμένουν υπό κράτηση καθώς τα ποσά ήταν μεγαλύτερα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE