Μεγάλη επιχείρηση στη Λευκωσία εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος - Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Μεγάλη επιχείρηση στη Λευκωσία εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος - Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση στήθηκε από διάφορα τμήματα της Αστυνομίας νωρίς το πρωί στη Λευκωσία εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος και εμπρησμών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τις υποθέσεις εμπρησμών στον ιππόδρομο. Από έρευνες σε σπίτια και οικίες, προέκυψαν συλλήψεις τριών προσώπων για διάφορα αδικήματα.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στον ιππόδρομο όπου εντοπίστηκαν και διερευνήθηκαν διάφορα πρόσωπα. Συνελήφθησαν 11 πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν φυλακιστήρια εντάλματα προστίμου. Από αυτούς, 9 αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς ήταν μικροποσά και τα πλήρωσαν, ενώ 2 παραμένουν υπό κράτηση καθώς τα ποσά ήταν μεγαλύτερα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE