Υπό εξαήμερη κράτηση δυο ύποπτοι για επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

Υπό εξαήμερη κράτηση δυο ύποπτοι για επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε, την Τετάρτη, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 20χρονου και 22χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν, ως ύποπτοι, για την επίθεση σε 28χρονο διανομέα φαγητού, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην οδό Ανεξαρτησίας.

Η επίθεση στον διανομέα φαγητού σημειώθηκε γύρω στις 2:00 χθες. Σύμφωνα με την καταγγελία του, συνοδηγός οχήματος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, του έριξε άγνωστη ουσία στο πρόσωπο, που του προκάλεσε κάψιμο στα μάτια.

Ο διανομέας φαγητού ζήτησε εξηγήσεις και τότε φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τα πρόσωπα αυτά, τα οποία τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτά από πολίτες.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των Πρώτων Βοηθειών.

Η Αστυνομία εντόπισε το όχημα των δραστών σε χώρο στάθμευσης στη Μέσα Γειτονιά και έπειτα από εξετάσεις εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου και του 22χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν.

Οι δυο ύποπτοι παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, χωρίς δικηγόρο, με το δικαστήριο να κάνει αποδεκτό το αίτημα τους για νομική αρωγή κατά τη σημερινή διαδικασία. Φέρονται να τοποθετούν τον εαυτό τους στη σκηνή, ωστόσο ισχυρίζονται πως είχαν προκληθεί από τον παραπονούμενο, όταν του έγιναν υποδείξεις για την οδική του συμπεριφορά.

Εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, εκτόξευση επιβλαβών αερίων, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αδικήματα που αφορούν τον Περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμο.

Για την υπόθεση αναζητούνται δυο ακόμη πρόσωπα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE