Θα απογοητευόταν εάν ο φίλος της ήταν Gay – Γέλασαν όταν είπε για το κρεβάτι (VIDEO)

Θα απογοητευόταν εάν ο φίλος της ήταν Gay – Γέλασαν όταν είπε για το κρεβάτι (VIDEO)

Θα απογοητευόταν, απάντησε η υποψήφια Αναστασία Αυγουστή, εάν ανακάλυπτε ότι ο φίλος της είχε προτίμηση στο ίδιο φύλο. Η υποψήφια, είναι σίγουρα από τα πιο λαλίστατα κορίτσια του διαγωνισμού.

Η Αναστασία, μάλλον με ψυχραιμία θα αντιμετώπιζε ένα τέτοιο περιστατικό, αν και όπως δήλωσε θα απογοητευόταν, γιατί για να είναι μαζί με κάποιο άνθρωπο σημαίνει, όπως ανέφερε ότι τον λάτρεψε και περνούσαν καλά ακόμη και στο κρεβάτι.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αυτές είναι οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση για το 6ο live του Σταρ Κύπρος


Η απάντηση της πάντως διασκέδασε τους κριτές, τουλάχιστον για το θάρρος της που, είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE