Ακόμα μια σύλληψη για την επίθεση κατά ντελιβερά - Χειροπέδες σε 15χρονο

Ακόμα μια σύλληψη για την επίθεση κατά ντελιβερά -  Χειροπέδες σε 15χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης και απόπειρας ληστείας εναντίον διανομέα φαγητού, στη Λεμεσό (η υπόθεση καταγγέλθηκε στις 24/10/2024), η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου.

Πρόκειται για ανήλικο πρόσωπο ηλικίας 15 ετών, το οποίο συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Σημειώνεται, ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 25/10/2024, τρία ακόμη πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο τελούν υπό εξαήμερη κράτηση, ενώ το τρίτο αφέθηκε ελεύθερο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE