Ηράκλειο: Θρήνος για τον 25χρονο Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του

Ηράκλειο: Θρήνος για τον 25χρονο Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του

Θρήνο έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο ο θάνατος του 25χρονου Γιάννη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης όταν η μηχανή στην οποία επέβαιν εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr ο άτυχος Γιάννης ήταν από πολύτεκνη οικογένεια, ο μεγαλύτερος από τα τρία αγόρια και το ένα κορίτσι της οικογένειάς του, και το πατρικό του σπίτι είναι στην Αγία Αικατερίνη.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην παλιά εθνική οδό, στην περιοχή του Καρτερού, στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη.

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στον Καρτερό. Νεκρός o 21χρονος οδηγός & τραυματίας ένας 17χρονος

Μαζί με τον άτυχο 25χρονο, στην μηχανή επέβαινε και ένας 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο 25χρονος Γιάννης αποτελεί το 56ο θύμα σε τροχαίο από την αρχή του 2024 στην Κρήτη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..