Υπό κράτηση 22χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών πολλών χιλιάδων στην επαρχία Αμμοχώστου

Υπό κράτηση 22χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών πολλών χιλιάδων στην επαρχία Αμμοχώστου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες εναντίον νεαρού ηλικίας 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών από μπυραρίες και παραλιακά μπαράκια που διαπράχθηκαν τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στο Παραλίμνι και στην Αγία Νάπα, από τα οποία κλάπηκαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και αναλώσιμα είδη συνολικής αξίας 4.295 ευρώ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, « με τη σύλληψη χθες Πέμπτη 31 Οκτωβρίου του 22χρονου οι συλλήψεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανήλθαν στις πέντε".

Όπως σημείωσε δύο από τους συλληφθέντες ηλικίας 17 ετών τελούν υπό κράτηση από το ΤΑΕ Λευκωσίας για παρόμοιας φύσης υποθέσεις. Οι δύο 17χρονοι αφού ανακρίθηκαν μεταφέρθηκαν εκ νέου στη Λευκωσία για συνέχιση της κράτησης τους, δυνάμει διαταγμάτων κράτησης.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου τρίτος 17χρονος συνελήφθη στις 12 Οκτωβρίου στην Αγία Νάπα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τελεί επίσης ακόμη υπό κράτηση, όπως και τέταρτος   17χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 8 Οκτωβρίου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE