Τραγωδία στα Τέμπη: Κατατέθηκε υπόμνημα στον Εφέτη Λάρισας από την Μ. Καρυστιανού

Τραγωδία στα Τέμπη: Κατατέθηκε υπόμνημα στον Εφέτη Λάρισας από την Μ. Καρυστιανού

Υπόμνημα στον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής (1/11) η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.

Στο υπόμνημα αυτό γίνεται αναφορά στην πορεία των ερευνών και στους χειρισμούς των δικαστικών αρχών σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σε δηλώσεις της, πριν περάσει την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, η κ. Καρυστιανού άσκησε κριτική για τους χειρισμούς που γίνονται απο τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, αναφέροντας ότι «πρόκειται είτε για ανικανότητα, είτε για εσκεμμένες ενέργειες», από την πλευρά των δικατικων λειτουργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE