Ο Οκτώβρης ο πιο άνομβρος μήνας από τότε που γίνονται μετρήσεις - Μόλις 0.1 χιλιοστά το ύψος βροχής

Ο Οκτώβρης ο πιο άνομβρος μήνας από τότε που γίνονται μετρήσεις - Μόλις 0.1 χιλιοστά το ύψος βροχής

Ο Οκτώβρης του 2024 καταγράφεται ως ο πιο άνομβρος μήνας στην ιστορία της Κύπρου, από τότε που διενεργεί μετρήσεις το Τμήμα Μετεωρολογίας, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Όπως σημείωσε, βροχοπτώσεις έχουν καταγραφεί μόνο κατά την τελευταία μέρα του μήνα, δηλαδή χθες, ωστόσο το  αποτέλεσμα της συνεισφοράς τους στο ύψος της ποσότητας της βροχής ήταν αμελητέο.

Ο φετινός Οκτώβριος κατέγραψε συνολικό ύψος βροχής μόλις 0.1 χιλιοστά.

Πολύ χαμηλές ποσότητες βροχής καταγράφηκαν χθες σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας καταγράφηκαν μόλις 2.5 χιλιοστά βροχής στον Πολύστυπο και 2.2 χιλιοστά στον Φάρμακα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE