Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε δύσβατη περιοχή – Πρόλαβαν τα χειρότερα με συνδρομή των Βάσεων και μελών Κοινοτικού Συμβουλίου

Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε δύσβατη περιοχή – Πρόλαβαν τα χειρότερα με συνδρομή των Βάσεων και μελών Κοινοτικού Συμβουλίου

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε δύσβατη περιοχή στην κοινότητα Αυδήμου προς Ανώγυρα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση τις 05:06 το πρωί στην οποία υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά μαινόταν σε περίπου 7 δεκάρια από ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και αριθμό χαρουπόδεντρων.

Στην κατάσβεση συνέβαλαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα των Βρετανικών Βάσεων και μία φορητή πυροσβεστική μονάδα με τρία άτομα του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Τα αίτια διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE