Θλίψη στην Πάχνα και τον Αστρομερίτη: Πέθανε ο Ανδρέας Λάμπρου - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη στην  Πάχνα και τον Αστρομερίτη: Πέθανε ο Ανδρέας Λάμπρου - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη επικρατεί στην Πάχνα και τον Αστρομερίτη μετά τον θάνατο Ανδρέα Λάμπρου.

Ο Ανδρέας Λάμπρου, ο οποίος καταγόταν από την Πάχνα αλλά ήταν μόνιμος κάτοικος Αστρομερίτη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, χθες Παρασκευή 1η Νοεμβρίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία του θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη, την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2024, στις 11:00 το πρωί.

Η οικογένεια παρακαλεί όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την συντήρηση της παλιάς Εκκλησίας και για το Γηροκομείο του Χωριού.

Με πληροφορίες από penthimagegonota

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE