Στρατιωτική δύναμη του Ισραήλ αναπτύχθηκε σε παραλιακή πόλη Λιβάνου συλλαμβάνοντας έναν άντρα

Στρατιωτική δύναμη του Ισραήλ αναπτύχθηκε σε παραλιακή πόλη Λιβάνου συλλαμβάνοντας έναν άντρα

Μία δύναμη αντρών ειδικών επιχειρήσεων του πολεμικού ναυτικού του Ισραήλ αναπτύχθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην παραλιακή πόλη Μπατρούν του Λιβάνου, ενώ συνέλαβε έναν άντρα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μία πηγή ασφαλείας, ενώ μία άλλη πηγή επιβεβαίωσε το περιστατικό, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι αρχές τόσο του Ισραήλ, όσο και του Λιβάνου δεν σχολίασαν άμεσα.

Ο δημοσιογράφος Χασάν Ιλαίκ που υποστηρίζει την Χεζμπολάχ ανέφερε σε μία ανάρτησή του στο Χ, ότι μία μεγάλη ομάδα στρατιωτών του Ισραήλ προσγειώθηκε στην αναφερόμενη πόλη και συνέλαβε τον άντρα, πριν την αποβίβαση κι αναχώρησή τους με ταχύπλοες βάρκες.

Ο ίδιος δημοσιογράφος ανάρτησε τηλεοπτικά πλάνα που δείχνουν τους στρατιώτες να περιπολούν σε έναν δρόμο έχοντας συλλάβει τον άντρα.

Ο Υπουργός Μεταφορών του Λιβάνου Αλί Χαμίγε που εκπροσωπεί τη Χεζμπολάχ στην Κυβέρνηση του Λιβάνου, δήλωσε ότι το βίντεο ήταν αξιόπιστο χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE