Διακοπή ρεύματος στη Λεμεσό λόγω της κακοκαιρίας - Δείτε τις περιοχές που επηρεάζονται

Διακοπή ρεύματος στη Λεμεσό λόγω της κακοκαιρίας - Δείτε τις περιοχές που επηρεάζονται

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, το απόγευμα του Σαββάτου 02 Νοεμβρίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΑΗΚ, οι περιοχές που επηρεάζονται είναι: Aκρωτήρι, Ασώματος Λεμεσού, Αυδήμου, Γερμασόγεια, Κολόσσι, Πάνω Πολεμίδια και Τραχώνι Λεμεσού.

Η Αστυνομία σε νέα ανακοίνωση της αναφέρει ότι λόγω των πολύ έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην πόλη και στα προάστεια της Λεμεσού, καλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Δείτε τον πίνακα:

Υπενθυμίζεται ότι Κλήσεις για πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην πόλη δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την καταιγίδα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και ομίχλη

Μπορεί να είναι εικόνα ανεμοστρόβιλος, λυκόφως, ομίχλη και ορίζοντας

 

Βίντεο και φωτογραφίες από την ομάδα του Facebook ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE