Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (2/11) στην παλαιά εθνική οδό Χρυσούπολης – Καβάλας.

Σύμφωνα με τo proininews.gr, το δυστύχημα συνέβη όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο οδηγός της μηχανής. Πιο ελαφρύς ο τραυματισμός του οδηγού του ΙΧ, το οποίο απο την σφοδρότητα της σύγκρουσης ανετράπη.

troxaio_kavala
 



Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του αυτοκινήτου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας.

 

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE