Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (2/11) στην παλαιά εθνική οδό Χρυσούπολης – Καβάλας.

Σύμφωνα με τo proininews.gr, το δυστύχημα συνέβη όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο οδηγός της μηχανής. Πιο ελαφρύς ο τραυματισμός του οδηγού του ΙΧ, το οποίο απο την σφοδρότητα της σύγκρουσης ανετράπη.

troxaio_kavala
 



Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του αυτοκινήτου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας.

 

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE