Ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού για τον επιδότη διέταξε ο Αρχηγός

Ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού για τον επιδότη διέταξε ο Αρχηγός

Ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού, ο οποίος συνέλαβε για παράνομη είσοδο στο σπίτι του, δικαστικό επιδότη που πήγε να του επιδώσει κλήση, διέταξε ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Νικολέτα Τυρίμου είπε ότι ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, ζήτησε έκθεση γεγονότων από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Επαρχίας Λεμεσού, η οποία διαβιβάστηκε άμεσα στο Αρχηγείο Αστυνομίας σήμερα το πρωί.

Όπως είπε, ο Αρχηγός Αστυνομίας ενημερώθηκε για την έκθεση γεγονότων και με βάση την έκθεση έδωσε οδηγίες για ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού.

Διαβάστε ακόμη: Συνέβη και αυτό! Λεμεσός - Πήγε να παραδώσει επίδοση σε Αστυνομικό και αυτός τον συνέλαβε!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE