Εντυπωσιακό βίντεο: Ελάφι κολυμπάει στη θάλασσα της Λήμνου

Εντυπωσιακό βίντεο: Ελάφι κολυμπάει στη θάλασσα της Λήμνου

Όσο και να προσπαθούμε εμείς οι άνθρωποι, κι όσο κοντά κι αν φτάνουμε στο να αναπαραστήσουμε όσα παράδοξα και εντυπωσιακά πράγματα συμβαίνουν στη φύση, αυτή καταφέρνει πάντα να ξεπερνά την τέχνη.

Ο χρήστης του Instagram Γιώργος Πατέλιας είδε με τα ίδια του τα μάτια ένα σπάνιο και ιδιαίτερο θέαμα, που μόνο δέος μπορεί να προκαλέσει στον θεατή: ένα περήφανο ελάφι κολυμπούσε στα ήρεμα νερά της θάλασσας της Λήμνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να βιντεοσκοπήσει το γεγονός την ώρα που το ελάφι έβγαινε στην ακτή με περισσή χάρη που αρμόζει στο είδος του.

Τα ελάφια είναι υπέροχα ζώα, και αποτελούν από αρχαιοτάτων χρόνων έμπνευση για μύθους, θρύλους, τέχνες, και παραδόσεις. Με την επιβλητική κορμοστασιά τους και την ευγενική όψη τους, δεν αποτυγχάνουν ποτέ να τραβήξουν την προσοχή. Άλλωστε, δεν βλέπουμε και κάθε μέρα ένα άγριο ζώο να απολαμβάνει μια βουτιά στο αλμυρό νερό.

Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Η σκηνή αυτή θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στη μνήμη όσων έχουν την τύχη να την αντικρίσουν.

ΠΗΓΗ: topetmou

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE