Εντυπωσιακό βίντεο: Ελάφι κολυμπάει στη θάλασσα της Λήμνου

Εντυπωσιακό βίντεο: Ελάφι κολυμπάει στη θάλασσα της Λήμνου

Όσο και να προσπαθούμε εμείς οι άνθρωποι, κι όσο κοντά κι αν φτάνουμε στο να αναπαραστήσουμε όσα παράδοξα και εντυπωσιακά πράγματα συμβαίνουν στη φύση, αυτή καταφέρνει πάντα να ξεπερνά την τέχνη.

Ο χρήστης του Instagram Γιώργος Πατέλιας είδε με τα ίδια του τα μάτια ένα σπάνιο και ιδιαίτερο θέαμα, που μόνο δέος μπορεί να προκαλέσει στον θεατή: ένα περήφανο ελάφι κολυμπούσε στα ήρεμα νερά της θάλασσας της Λήμνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να βιντεοσκοπήσει το γεγονός την ώρα που το ελάφι έβγαινε στην ακτή με περισσή χάρη που αρμόζει στο είδος του.

Τα ελάφια είναι υπέροχα ζώα, και αποτελούν από αρχαιοτάτων χρόνων έμπνευση για μύθους, θρύλους, τέχνες, και παραδόσεις. Με την επιβλητική κορμοστασιά τους και την ευγενική όψη τους, δεν αποτυγχάνουν ποτέ να τραβήξουν την προσοχή. Άλλωστε, δεν βλέπουμε και κάθε μέρα ένα άγριο ζώο να απολαμβάνει μια βουτιά στο αλμυρό νερό.

Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Η σκηνή αυτή θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στη μνήμη όσων έχουν την τύχη να την αντικρίσουν.

ΠΗΓΗ: topetmou

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE