Μέχρι αύριο δεκτές αναφορές ζημιών κακοκαιρίας - Πόσες έγιναν μέχρι στιγμής

Μέχρι αύριο δεκτές αναφορές ζημιών κακοκαιρίας - Πόσες έγιναν μέχρι στιγμής

Το αργότερο μέχρι αύριο, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, θα γίνονται δεκτές αναφορές για ζημιές που υπέστησαν περιουσίες πολιτών από τη θεομηνία που έπληξε τη Λεμεσό, το περασμένο Σάββατο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η αναπληρώτρια Έπαρχος Λεμεσού, Ηλέκτρα Παναγιώτου.

Καθώς η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί με την καταγραφή των ζημιών, είπε η κ. Παναγιώτου, οι πολίτες που επηρεάστηκαν και δεν έχουν ακόμη κάνει οποιαδήποτε αναφορά, θα πρέπει να το πράξουν, το αργότερο μέχρι αύριο, καλώντας στο 25 806422 και στο 25 806423

Ερωτηθείσα σχετικά, η αναπληρώτρια Έπαρχος Λεμεσού, είπε πως, μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί περίπου 80 περιστατικά ζημιών σε οικίες, επαγγελματικά υποστατικά και οχήματα πολιτών, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE