Λίβανος: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 61 τραυματίες από ισραηλινά πλήγματα το τελευταίο 24ωρο

Λίβανος: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 61 τραυματίες από ισραηλινά πλήγματα το τελευταίο 24ωρο

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν απόψε εξαιτίας ισραηλινού πλήγματος στην πόλη Μπάρζα, νότια της Βηρυτού, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.

Νωρίτερα, το λιβανέζικο υπουργείο είχε ανακοινώσει πως από τις ισραηλινές επιθέσεις του τελευταίου 24ώρου σε διάφορες περιοχές της χώρας έχασαν τη ζωή τους άλλοι 11 άνθρωποι και 61 τραυματίστηκαν.

Από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, τον Οκτώβριο του 2023, οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 3.028 ανθρώπους, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 13.553, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Λόγω των εχθροπραξιών μεταξύ του ισραηλινού στρατού και των μαχητών της Χεζμπολάχ, περίπου 500.0000 εκτοπισμένοι πέρασαν τα σύνορα και κατέφυγαν στη Συρία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE