Λίβανος: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 61 τραυματίες από ισραηλινά πλήγματα το τελευταίο 24ωρο

Λίβανος: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 61 τραυματίες από ισραηλινά πλήγματα το τελευταίο 24ωρο

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν απόψε εξαιτίας ισραηλινού πλήγματος στην πόλη Μπάρζα, νότια της Βηρυτού, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.

Νωρίτερα, το λιβανέζικο υπουργείο είχε ανακοινώσει πως από τις ισραηλινές επιθέσεις του τελευταίου 24ώρου σε διάφορες περιοχές της χώρας έχασαν τη ζωή τους άλλοι 11 άνθρωποι και 61 τραυματίστηκαν.

Από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, τον Οκτώβριο του 2023, οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 3.028 ανθρώπους, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 13.553, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Λόγω των εχθροπραξιών μεταξύ του ισραηλινού στρατού και των μαχητών της Χεζμπολάχ, περίπου 500.0000 εκτοπισμένοι πέρασαν τα σύνορα και κατέφυγαν στη Συρία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE