Στέλεχος του ΔΗΣΥ καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Στέλεχος του ΔΗΣΥ καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Προβληματισμό και αναστάτωση προκάλεσε με ένα ποστ του, σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

 

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Βολές κατά της αστυνομίας για απαράδεκτη κωλυσιεργία στις έρευνες , που αφορά σεξουαλική παρενόχληση καταγγέλλει δημοσίως, από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Επαρχιακός Γραμματέας του Δημοκρατικού Συναγερμού στη Λεμεσό, Νίκος Σύκας.

Ο κύριος Σύκας αναφέρει ότι έγινε δέκτης καταγγελίας, που αφορά επανειλημμένη σεξουαλική παρενόχληση παιδιού.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία  πριν από οκτώ μήνες και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

 Όπως πληροφορούμαστε η καταγγελία φέρεται να έγινε εναντίον μέλους της αστυνομικής δύναμης, με θύμα 8χρονο.

Διαβάστε το σχόλιο του 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE