ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε πάρκο της Ρωσίας: Λιοντάρι επιτέθηκε σε παιδάκι! (video)

Τρόμος σε πάρκο της Ρωσίας: Λιοντάρι επιτέθηκε σε παιδάκι! (video)

Με κομμένη την ανάσα και το αίμα «παγωμένο», οι επισκέπτες ενός πάρκου στη Ρωσία έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας σοκαριστικής επίθεσης λιονταριού σε αγοράκι.

Σε μια προσπάθεια οι υπεύθυνοι του πάρκου να φέρουν πιο κοντά τον κόσμο με τα άγρια ζώα, θεώρησαν καλή ιδέα να εκθέσουν το επιβλητικό αιλουροειδές όχι μέσα σε κάποιο κλουβί, αλλά δεμένο μόνο με αλυσίδες. Και μάλιστα χωρίς φύλαξη, προειδοποιητική πινακίδα ή σήμανση για την οριοθέτηση απόστασης ασφαλείας. Ως εκ τούτου, ένα αγοράκι, το οποίο διέφυγε την προσοχή της μητέρας του, αγνοώντας προφανώς τον κίνδυνο, αλλά και το γεγονός ότι είχε βρεθεί εντός πεδίου… δράσης του λιονταριού, δέχθηκε επίθεση, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει ακόμα και τη ζωή.

Ευτυχώς το λιοντάρι δάγκωσε το παιδάκι από το παλτό, σέρνοντάς το για λίγα δευτερόλεπτα στο πάτωμα, πριν επέμβει η μητέρα του και το σώσει ουρλιάζοντας, αλλά διατηρώντας την ψυχραιμία της, υπό το έντρομο βλέμμα των παρευρισκομένων.

Οι αρχές πλέον, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ερευνούν τα ακριβή αίτια της παραλίγο τραγωδίας, ενώ δεν αποκλείεται οι υπεύθυνοι του πάρκου στη Μαχατσκαλά να έρθουν αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις.

Και μπορεί το αγοράκι να μην τραυματίστηκε, ωστόσο θα κουβαλά την τραυματική αυτή εμπειρία για όλη του ζωή…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top