Στη Μαδρίτη την Τέταρτη (21/10) ο Αναστασιάδης

Στη Μαδρίτη την Τέταρτη (21/10) ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο στη Μαδρίτη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβεί σε παρέμβαση, ενώ στο περιθώριο της Συνόδου αναμένεται να έχει χωριστές συναντήσεις με ηγέτες κρατών που προέρχονται από το ΕΛΚ.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE