Στη Μαδρίτη την Τέταρτη (21/10) ο Αναστασιάδης

Στη Μαδρίτη την Τέταρτη (21/10) ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο στη Μαδρίτη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβεί σε παρέμβαση, ενώ στο περιθώριο της Συνόδου αναμένεται να έχει χωριστές συναντήσεις με ηγέτες κρατών που προέρχονται από το ΕΛΚ.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE