ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ηλικιωμένος παρενοχλούσε 11χρονη - Καταγγελία μητέρας

Ηλικιωμένος παρενοχλούσε 11χρονη - Καταγγελία μητέρας

Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της Τρίτης,20/10 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 33χρονη μητέρα από τη Πάφο μαζί με την 11χρονη ανήλικη κόρη της και στη συνοδεία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας Πάφου ότι την 1η Αυγούστου του 2015 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου του 2015 άνδρας ηλικίας 73 ετών σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες ενώ ήταν μόνος του στο σπίτι με την ανήλικη προέβηκε σε άσεμνες πράξεις προς την μικρή.

Εναντίον του 73χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και στις 17:25 το απόγευμα συνελήφθη.

Οι εξετάσεις αναμένεται να συνεχιστούν αύριο με την ιατρική εξέταση της μικρής από ιατροδικαστή.

Ο 73χρονος αναμένεται επίσης να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top