Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 27χρονος πέρασε «κόκκινα», χτύπησε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε κάγκελα

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 27χρονος πέρασε «κόκκινα», χτύπησε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε κάγκελα

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να περνάνε χειροπέδες σε έναν 27χρονο.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας συνελήφθη καθώς νωρίτερα αφαίρεσε από την περιοχή του Ευόσμου, ΙΧΕ αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια όταν εντοπίστηκε οδηγώντας το προαναφερόμενο όχημα, δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες.

Ακολούθως, αφού προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και σε σιδερένια κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε, εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

Με αιχμηρή κοινή ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο καθολικής εφαρμογής της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).