Οδικές εργασίες σε αυτοκινητόδρομους και σε αστικές περιοχές - Μάθε πότε θα διεξάγονται

Οδικές εργασίες σε αυτοκινητόδρομους και σε αστικές περιοχές - Μάθε πότε θα διεξάγονται

Την Κυριακή, 10/11/2024, μεταξύ των ωρών 07:00 – 09:00 το πρωί, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας, θα εκτελούνται εναέριες εργασίες δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας, 1 χιλιομέτρου περίπου πριν την έξοδο προς Κόσιη, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας ταυτόχρονα και από τις δύο κατευθύνσεις για τρία λεπτά περίπου, τρεις φορές, με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Επίσης, την Πέμπτη 14/11/2024 και την Παρασκευή 15/11/2024, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00, θα εκτελούνται εργασίες από την ΑΤΗΚ στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Δένειας – Λευκωσίας (Α9) από τον κυκλικό κόμβο Δένειας μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Μάμμαρι.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας) κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (βραδείας) κυκλοφορίας, σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί να ακολουθούν τις σημάνσεις και τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονταν στα σημεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE