Βλάβη στο Βασιλικό άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές παγκύπρια για 15 λεπτά

Βλάβη στο Βασιλικό άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές παγκύπρια για 15 λεπτά

Εντός 15 λεπτών αποκαταστάθηκε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε στο Σύστημα Παραγωγής στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού, η οποία είχε αφήσει χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές παγκύπρια.

Σε ανακοίνωση του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου αναφέρεται ότι στις 16:11 σημειώθηκε τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια των Μονάδων Παραγωγής ΕΣΚ40, ΕΣΚ42 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού, φορτισμένη στα 100 MW, με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Σε νεότερη ανακοίνωσή του, αναφέρεται ότι η παροχή ηλεκτρισμού στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από την τεχνική βλάβη έχει αποκατασταθεί πλήρως, η ώρα 16:26.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE