Βλάβη στο Βασιλικό άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές παγκύπρια για 15 λεπτά

Βλάβη στο Βασιλικό άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές παγκύπρια για 15 λεπτά

Εντός 15 λεπτών αποκαταστάθηκε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε στο Σύστημα Παραγωγής στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού, η οποία είχε αφήσει χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές παγκύπρια.

Σε ανακοίνωση του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου αναφέρεται ότι στις 16:11 σημειώθηκε τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια των Μονάδων Παραγωγής ΕΣΚ40, ΕΣΚ42 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού, φορτισμένη στα 100 MW, με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Σε νεότερη ανακοίνωσή του, αναφέρεται ότι η παροχή ηλεκτρισμού στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από την τεχνική βλάβη έχει αποκατασταθεί πλήρως, η ώρα 16:26.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE