Πυρκαγιά σε εργοστάσιο: Σε πλήρη απανθράκωση η σορός στη Δρομολαξιά - Το πόρισμα της νεκροτομής

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο: Σε πλήρη απανθράκωση η σορός στη Δρομολαξιά - Το πόρισμα της νεκροτομής

Πραγματοποιήθηκε χθες η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό που εντοπίστηκε στο εργοστάσιο στη Δρομολαξιά, όπου είχε ξεσπάσει φονική πυρκαγιά την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, το πρωί.

Η νεκροτομή επί της σορού, που είχε ανασυρθεί από τον ισόγειο χώρο του καμένου εργοστασίου κατασκευής πολυστερίνης στη βιομηχανική Αραδίππου, στην περιοχή Δρομολαξιάς, διενεργήθηκε χθες, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Ορθόδοξο Ορθόδοξου και την ανθρωπολόγο Αλεξάνδρα Μουσκή.

Εκ μέρους της οικογένειας παρέστη ο ιδιώτης ιατροδικαστής Μλαριος Ματσάκης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής πρόκειται για ανθρώπινη σορό σε πλήρη απανθράκωση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE