Άνδρας παρασύρθηκε από μπετονιέρα σε εργοστάσιο στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άνδρας παρασύρθηκε από μπετονιέρα σε εργοστάσιο στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εργαζόμενος εργοστασίου ετοίμου σκυροδέματος στη Λευκωσία, ο οποίος παρασύρθηκε από μπετονιέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (05/11) σε εργοστάσιο στο Τσέρι γύρω στις 5:30-6:00 το πρωί.

Εργαζόμενοι που συμμετείχαν σε απεργία έκλεισαν την είσοδο του εργοστασίου και δεν επέτρεπαν την έξοδο οχημάτων/μπετονιέρων.

Στην προσπάθεια των εργαζομένων του συγκεκριμένου εργοστασίου να εξέλθουν από την είσοδο με τις μπετονιέρες για να μεταφέρουν μπετό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μπετονιέρα παρέσυρε και τραυμάτισε πρόσωπο που συμμετείχε στην απεργία.

Ο άνδρας στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, φέροντας κατάγματα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας ενώ λαμβάνονται καταθέσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.