Έτσι εξαπάτησαν 36χρονο στη Λεμεσό - Έχασε μεγάλο χρηματικό ποσό από το διαδίκτυο

Έτσι εξαπάτησαν 36χρονο στη Λεμεσό - Έχασε μεγάλο χρηματικό ποσό από το διαδίκτυο

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 36χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, χθες έπεσε θύμα απάτης διαδικτύου, με αποτέλεσμα να του αποσπαστούν κρυπτονομίσματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, στις 5 Νοεμβρίου, 2024 είχε έλθει σε διαδικτυακή επικοινωνία με άγνωστο του πρόσωπο, το οποίο φέρεται να επιθυμούσε να αγοράσει κρυπτονομίσματα μεγάλης αξίας.

Αφού ήλθαν σε συμφωνία, χθες διευθετήθηκε ξανά διαδικτυακή επικοινωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας ζητήθηκε από τον 38χρονο να μεταφερθεί πολύ μικρό χρηματικό ποσό ώστε να εξακριβωθεί κατά πόσο η συναλλαγή μπορεί να διεκπεραιωθεί.

Κατόπιν αυτού, το άγνωστο πρόσωπο υπέδειξε στον παραπονούμενο κωδικό QR (κωδικός άμεσης ανταπόκρισης), τον οποίο ο 38χρονος έπρεπε να σκανάρει για να μεταφερθούν τα χρήματα από το δικό του πορτφόλιο, στο πορτφόλιο του άγνωστου προσώπου.

Αμέσως μόλις σκάναρε τον συγκεκριμένο κώδικα, ο 38χρονος διαπίστωσε ότι όλα του τα χρήματα έφυγαν από το πορτφόλιο του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE