Προσοχή: Καταζητείται 32χρονος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Προσοχή: Καταζητείται 32χρονος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής  - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του JEAN – CLAUDE LIYAMBI MAGBELI, 32 ετών από το Κονγκό, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σε σχέση με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον αριθμό τηλέφωνο 23-803040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE