Έκλεψαν αρμόνιο μεγάλης αξίας από μουσικό σε μπαράκι - «Έκαψε» μαρτυρία 30χρονο

Έκλεψαν αρμόνιο μεγάλης αξίας από μουσικό σε μπαράκι - «Έκαψε» μαρτυρία 30χρονο

Καταγγέλθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο ΤΑΕ Λεμεσού από μουσικό 35 ετών, ότι το προηγούμενο βράδυ εργάστηκε σε νυχτερινό μπαράκι στη Λεμεσό και με την ολοκλήρωση της εργασίας του είχε τοποθετήσει το Αρμόνιο αξίας 1900 ευρώ εντός αποθήκης στο χώρο του υποστατικού.

Ακολούθως όταν πήγε να το παραλάβει διαπίστωσε ότι αυτό κλάπηκε και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Από επιτόπιες εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή και άμεσες ενέργειες από τα μέλη της αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου ηλικίας 30 ετών εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε την Πέμπτη και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν το κλοπιμαίο αρμόνιο εντοπίστηκε σε υποστατικό πλησίον της σκηνής και παραλήφθηκε από μέλη της αστυνομίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα περί παραίτησης του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, διευκρινίζοντας ότι δεν υπέβαλε ο ίδιος παραίτηση, παρά τις σχετικές φήμες.

BEST OF TOTHEMAONLINE