Έκλεψαν αρμόνιο μεγάλης αξίας από μουσικό σε μπαράκι - «Έκαψε» μαρτυρία 30χρονο

Έκλεψαν αρμόνιο μεγάλης αξίας από μουσικό σε μπαράκι - «Έκαψε» μαρτυρία 30χρονο

Καταγγέλθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο ΤΑΕ Λεμεσού από μουσικό 35 ετών, ότι το προηγούμενο βράδυ εργάστηκε σε νυχτερινό μπαράκι στη Λεμεσό και με την ολοκλήρωση της εργασίας του είχε τοποθετήσει το Αρμόνιο αξίας 1900 ευρώ εντός αποθήκης στο χώρο του υποστατικού.

Ακολούθως όταν πήγε να το παραλάβει διαπίστωσε ότι αυτό κλάπηκε και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Από επιτόπιες εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή και άμεσες ενέργειες από τα μέλη της αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου ηλικίας 30 ετών εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε την Πέμπτη και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν το κλοπιμαίο αρμόνιο εντοπίστηκε σε υποστατικό πλησίον της σκηνής και παραλήφθηκε από μέλη της αστυνομίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.