Eντοπίστηκαν επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά - Από τραπεζομάντιλο μέχρι πλαστική κούκλα - Δείτε φωτογραφίες

Eντοπίστηκαν επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά - Από τραπεζομάντιλο μέχρι πλαστική κούκλα - Δείτε φωτογραφίες

Προϊόντα με επικίνδυνες χημικές ουσίες, τα οποία θεωρείται ότι περικλείουν κινδύνους για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, έχουν εντοπισθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Το Τμήμα διευκρινίζει ότι οι σχετικές πληροφορίες έχουν καταχωρισθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Ασφάλεια Προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι καταχωρισμένες στην ιστοσελίδα του RAPEX.

Πρόκειται για εργαλείο χειρός, τραπεζομάντηλο, μπάλα μασάζ, πλαστική μπάλα, φουσκωτό παιχνίδι, πλαστική κούκλα, φουσκωτό σωσίβιο, περιδέραιο, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και δερμάτινα γάντια.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα στην κυπριακή αγορά, να ενημερώσουν σχετικά τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22405637, 22405611 και 22405609.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE