ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ.Κληρίδης: «Εσφαλμένα και παράτυπα περιλήφθηκε μέσα στους κατηγορούμενος ο ΥΠΟΙΚ»

Κ.Κληρίδης: «Εσφαλμένα και παράτυπα περιλήφθηκε μέσα στους κατηγορούμενος ο ΥΠΟΙΚ»

Γίνονται διαβήματα για ακύρωση του εντάλματος σύλληψης του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη για υπόθεση που αφορά το Ταμείο Προνοίας των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Ο κ. Κληρίδης εξήγησε ότι η περίπτωση αυτή αφορά ιδιωτική ποινική υπόθεση, η οποία καταχωρήθηκε “σε σχέση με κατ` ισχυρισμόν οφειλές που αφορούν τα μέλη του Ταμείου Προνοίας των υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών”.

“Κατά την άποψή μας, εσφαλμένα και παράτυπα περιλήφθηκε μεταξύ των κατηγορουμένων και το όνομα του Υπουργού Οικονομικών”, ανέφερε ο κ. Κληρίδης.

Σημείωσε ότι για το λόγο αυτό ο ίδιος θα προέβαινε σήμερα το πρωί στην καταχώρηση αναστολής ποινικής δίωξης στην υπόθεση αυτή, σε σχέση με τον Υπουργό.

Εξήγησε όμως ότι λίγο προτού καταχωρηθεί η αναστολή, δικηγόρος που εμφανίστηκε εκ μέρους της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε και εξασφάλισε την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του Υπουργού “αδικαιολόγητα κατά την άποψη μας, και γίνονται διαβήματα για την ακύρωση του εντάλματος σύλληψης”.

Πηγή – ΚΥΠΕ  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top