Διφορούμενες οι καταθέσεις των μαθητών για το μοίρασμα των 15.000 ευρώ σε σχολείο - Δεν ανήκαν στον πατέρα τα χρήματα - Βίντεο
08.11.2024 - 12:00
Δίνουν διαφορετικές καταθέσεις οι μαθητές όσον αφορά το περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας με το μοίρασμα 15.000 ευρώ.
Ανατροπή στην όλη υπόθεση καθώς , σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Alpha Ενημέρωση, τα χρήματα δεν τα μοίραζε ένας μαθητής, αλλά δυο αδέρφια μαθητές.
Οι ίδιες πληροφορίες όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, κάνουν λόγο και για την προέλευση των χρημάτων αλλά και τον πραγματικό δικαιούχο τους.
Όπως ενημέρωσε η δημοσιογράφος Κάτια Σάββα, τα χρήματα φαίνεται να είναι νόμιμα και ανήκαν στον θείο των παιδιών. Δεν πρόκειται όπως ανέφερε για 15.000 ευρώ αλλά για 10.000. Το πως όμως έφτασαν στην κατοχή τους, είναι ακόμα κάτι που δεν έχει ξεκαθαριστεί.
Μαθητές, γονείς αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης. Το περιστατικό διερευνάται από την Αστυνομία με διακριτικότητα καθώς αφορά ανήλικα πρόσωπα.
Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.