Καταιγίδα σάρωσε τη Χιρόνα στην Ισπανία: Παρασύρθηκαν δεκάδες αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Καταιγίδα σάρωσε τη Χιρόνα στην Ισπανία: Παρασύρθηκαν δεκάδες αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Η περιοχή της Χιρόνα είναι η τελευταία στην Ισπανία, μετά τη Βαλένθια και τη Βαρκελώνη, που επλήγη από καταρρακτώδεις βροχές με τα νερά να πλημμυρίζουν τους δρόμους παρασύροντας δεκάδες αυτοκίνητα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

 

Η καταιγίδα χτύπησε τα ξημερώματα της Παρασκευής με την έντονη βροχόπτωση να μην διαρκεί, πάντως, πολύ ώρα.





Σύμφωνα με την El Mundo οι τοπικές αρχές είχαν προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο πλημμυρών, ωστόσο αρκετοί κάτοικοι δεν ακολούθησαν τις οδηγίες με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να παρασύρουν τα οχήματά τους.



Όπως αναφέρεται στο ισπανικό μέσο στην περιοχή που επλήγη περισσότερο υπάρχει ένα ρέμα στο οποίο καταλήγουν τα νερά από τους γύρω λόφους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.