Καταιγίδα σάρωσε τη Χιρόνα στην Ισπανία: Παρασύρθηκαν δεκάδες αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Καταιγίδα σάρωσε τη Χιρόνα στην Ισπανία: Παρασύρθηκαν δεκάδες αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Η περιοχή της Χιρόνα είναι η τελευταία στην Ισπανία, μετά τη Βαλένθια και τη Βαρκελώνη, που επλήγη από καταρρακτώδεις βροχές με τα νερά να πλημμυρίζουν τους δρόμους παρασύροντας δεκάδες αυτοκίνητα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

 

Η καταιγίδα χτύπησε τα ξημερώματα της Παρασκευής με την έντονη βροχόπτωση να μην διαρκεί, πάντως, πολύ ώρα.





Σύμφωνα με την El Mundo οι τοπικές αρχές είχαν προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο πλημμυρών, ωστόσο αρκετοί κάτοικοι δεν ακολούθησαν τις οδηγίες με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να παρασύρουν τα οχήματά τους.



Όπως αναφέρεται στο ισπανικό μέσο στην περιοχή που επλήγη περισσότερο υπάρχει ένα ρέμα στο οποίο καταλήγουν τα νερά από τους γύρω λόφους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE