Αίσιο τέλος για τις δύο 16χρονες που είχαν εξαφανιστεί - Πώς εντοπίστηκαν και η κατάσταση υγείας τους

Αίσιο τέλος για τις δύο 16χρονες που είχαν εξαφανιστεί - Πώς εντοπίστηκαν και η κατάσταση υγείας τους

Εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία, οι δύο ανήλικες 16 ετών, οι οποίες είχαν δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα, αφού απουσίαζαν από τις κατοικίες τους στην Πάφο, από την Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου, 2024.

Τα στοιχεία και φωτογραφίες των δύο 16χρονων ανηλίκων, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, την Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου, 2024, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Την ίδια μέρα, γύρω στις 9.00 το βράδυ, μετά από πληροφορία, οι δύο τους εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, στη Λεμεσό. Αυτές είναι καλά στην υγεία τους.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Μετά και τον εντοπισμό τους, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών τους στοιχείων είναι αχρείαστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE