Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κέττης ανέφερε πως στις 13:24 χθες, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση τραυματισμένου ατόμου από οροφή ισόγειου κατοικίας στο Δήμο Σωτήρας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Άνδρας έπεσε από πολυκατοικία στην οροφή γκαράζ - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
«Το άτομο ασχολείτο με καθαρισμό πλαισίων φωτοβολταικών», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Κεττή «σε συνεργασία με το πλήρωμα Ασθενοφόρου, προσεγγίστηκε του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, τοποθετήθηκε σε φορείο και διασώθηκε με την χρήση κλίμακας και πυροσβεστικής εξάρτησης όπου ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου».
ΠΗΓΗ: KΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις