Ο ουρανός της Κύπρου «ετοιμάζεται» για την αυριανή κακοκαιρία - Φωτογραφίες

Ο ουρανός της Κύπρου «ετοιμάζεται» για την αυριανή κακοκαιρία - Φωτογραφίες

«Ετοιμάζεται» ο ουρανός της Κύπρου για την αυριανή κακοκαιρία, όπου σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας αναμένονται καταιγίδες και χαλάζι.

Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες.Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από η ώρα 8 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 6 νωρίς το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Μέσα από την σελίδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΣ», πολίτες ανέβασαν φωτογραφίες όπου απεικονίζουν την προετοιμασία για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE