Ρωσία: Ο Πούτιν ζητά να ενταθούν οι προσπάθειες για την καταστολή του εξτρεμισμού

Ρωσία: Ο Πούτιν ζητά να ενταθούν οι προσπάθειες για την καταστολή του εξτρεμισμού

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε από το υπουργείο Εσωτερικών να εντείνει τις προσπάθειες για την καταστολή του εξτρεμισμού στη χώρα.

«Σήμερα, οι Ρώσοι πολίτες αναμένουν από εσάς μεγαλύτερη αφοσίωση και περισσότερα αποτελέσματα στους βασικούς τομείς των αρμοδιοτήτων σας», τόνισε ο Πούτιν σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών. Στη Ρωσία, η 10η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στο προσωπικό των υπηρεσιών της επιβολής νόμου.

«Περισσότερη δουλειά και προορατική συμπεριφορά απαιτούνται για την καταστολή του εξτρεμισμού, ο οποίος απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, τη συνταγματική τάξη και την ασφάλεια των πολιτών» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE