Ρωσία: Ο Πούτιν ζητά να ενταθούν οι προσπάθειες για την καταστολή του εξτρεμισμού

Ρωσία: Ο Πούτιν ζητά να ενταθούν οι προσπάθειες για την καταστολή του εξτρεμισμού

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε από το υπουργείο Εσωτερικών να εντείνει τις προσπάθειες για την καταστολή του εξτρεμισμού στη χώρα.

«Σήμερα, οι Ρώσοι πολίτες αναμένουν από εσάς μεγαλύτερη αφοσίωση και περισσότερα αποτελέσματα στους βασικούς τομείς των αρμοδιοτήτων σας», τόνισε ο Πούτιν σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών. Στη Ρωσία, η 10η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στο προσωπικό των υπηρεσιών της επιβολής νόμου.

«Περισσότερη δουλειά και προορατική συμπεριφορά απαιτούνται για την καταστολή του εξτρεμισμού, ο οποίος απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, τη συνταγματική τάξη και την ασφάλεια των πολιτών» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE