Οδηγοί προσοχή: Αυτοί οι δρόμοι είναι ολισθηροί λόγω συσσώρευσης νερού και χαλαζιού - Περιορισμένη η ορατότητα

Οδηγοί προσοχή: Αυτοί οι δρόμοι είναι ολισθηροί λόγω συσσώρευσης νερού και χαλαζιού - Περιορισμένη η ορατότητα

Έντονη βροχή και χαλαζόπτωση γύρω στις 4.40 το απόγευμα της Κυριακής, επηρεάζουν το οδικό δίκτυο στις περιοχές Αυδήμου και Πάχνας, στην επαρχία Λεμεσού.

Στις περιοχές κατά μήκος του δρόμου Αυδήμου-Πάχνας συγκεκριμένα, έχει συσσωρευτεί χαλάζι και νερό στο οδόστρωμα, με τους δρόμους να έχουν καταστεί ιδιαίτερα ολισθηροί. Την ίδια ώρα, η ορατότητα στο οδικό δίκτυο είναι περιορισμένη.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE