Συνελήφθη 45χρονος στη Λεμεσό - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Συνελήφθη 45χρονος στη Λεμεσό - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 20/10/2024 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ενός προσώπου.

Το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα σήμερα από περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, να κινείται ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού.

Αφού ανακόπηκε για έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για άντρα ηλικίας 45 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE