Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

«22 ημέρες θα πρέπει να είναι πολύ τρομακτικό», απάντησε ένα άτομο στο κλιπ, ενώ ένα δεύτερο είπε: «Σε παρακαλώ πες μου, αδερφέ, ότι δεν τρώς την πόρτα». «Δεν είναι έξυπνο να παίζεις με αυτό. Η απομόνωση είναι τρελή», πρόσθεσε ένας τρίτος.
Ωστόσο, δεν πείστηκαν όλοι από τη συμπεριφορά του, με άλλους να αναφέρουν ότι ο έφηβος υπερβάλλει.
«Απλά επιδιώκει να τραβήξει την προσοχή. Έχω περάσει μήνες σε πραγματική απομόνωση και δεν είναι τόσο άσχημα», απάντησε ένας τηλεθεατής που δεν εντυπωσιάστηκε.
Όποιος παρακολουθεί τον Norme πάντως μπορεί να παρατηρήσει ότι σε αρκετά από τα βίντεο που δημοσιοποιεί προσπαθεί σε αυτά να φτάσει το σώμα του στα όριά του, καθώς στο παρελθόν έγινε viral επειδή προσπάθησε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το πόση ώρα μπορεί κάποιος να μείνει ξύπνιος. Μια πρόκληση η οποία κατέληξε στην... αστυνομία.
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




