Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα και κατέληξε στο κελί

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα και κατέληξε στο κελί

Επιβάτης που παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο αεροδρόμιο Λάρνακας πλαστό γαλλικό δελτίο ταυτότητας, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο επιβάτης προσήλθε για έλεγχο διαβατηρίου στις 15:35 το απόγευμα της Κυριακής, προτού αναχωρήσει με πτήση, με τελικό προορισμό το Παρίσι.

Κατά τον έλεγχο εγέρθηκαν υποψίες ότι το δελτίο ταυτότητας που παρουσίασε ήταν πλαστό και ο επιβάτης οδηγήθηκε για περαιτέρω ανακρίσεις, όπου παραδέχθηκε προφορικά ότι δεν είναι το άτομο το οποίο παρουσίασε στην ταυτότητα.

Συνελήφθη από την Αστυνομία για το αυτόφωρο αδίκημα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της πλαστοπροσωπίας, και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ στην συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

Το 2026 προχωρούμε με ουσιαστικές αλλαγές στα Τμήματα Πολεοδομίας και Κτηματολογίου, με στόχο σύγχρονες υπηρεσίες, λιγότερη γραφειοκρατία και καλύτερη εξυπηρέτηση αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.