Παρέσυρε 80χρονη σε διάβαση πεζών - Πέρασε με κόκκινο για ξεφύγει και τον «τσάκωσαν» οι κάμερες – «Έπεσε στα μαλακά» με τις ποινές

Παρέσυρε 80χρονη σε διάβαση πεζών - Πέρασε με κόκκινο για ξεφύγει και τον «τσάκωσαν» οι κάμερες – «Έπεσε στα μαλακά» με τις ποινές

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Λεμεσό 1η Νοεμβρίου στις 6:30 το πρωί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Έρικα Καβάζη, 32χρονος άνδρας ο οποίος δεν κατείχε ούτε ασφάλεια ούτε άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας, χτύπησε και παρέσυρε 80χρονη σε διάβαση πεζών.

«Ο ασυνείδητος οδηγός μοτοσικλέτας πέρασε, χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά την 80χρονη ενώ όπως καταγράφεται σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης υποστατικού στην περιοχή, ο ίδιος προσπάθησε να  βρει ξανά τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε», συμπλήρωσε.

«Στην προσπάθεια του να διαφύγει, πέρασε με κόκκινο σε διασταύρωση με κάμερες και 3 μέρες αργότερα τα μέλη της τροχαίας Λεμεσού κατάφεραν να τον συλλάβουν», σημείωσε.

Πρόκειται για 32χρονο άνδρα Συριακής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ παραδέχθηκε ενοχή και τέθηκε υπό κράτηση για 3 μέρες.

Το Δικαστήριο του επέβαλλε πρόστιμο ύψους 2800 ευρώ με 20 μέρες φυλάκιση με αναστολή και 3 μήνες στέρηση άδειας οδηγού.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE