Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
«Δεν υπήρξε καμία συνομιλία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό είναι εντελώς αναληθές. Είναι καθαρό αποκύημα της φαντασίας».
Ο Πεσκόφ άφησε μάλιστα και αιχμές, λέγοντας ότι τα δημοσιεύματα είναι «ξεκάθαρο παράδειγμα της ποιότητας των πληροφοριών που δημοσιεύονται τώρα, μερικές φορές ακόμη και σε αρκετά ευυπόληπτες εκδόσεις».
Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, ο Πούτιν δεν έχει «συγκεκριμένα σχέδια να μιλήσει με τον Τραμπ, ενώ η Μόσχα δεν έχει λάβει ακόμη κάποιο σήμα που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο.
Παράλληλα διευκρίνισε ότι η «ρωσική ειδική επιχείρηση», όπως αποκαλεί η Μόσχα τον πόλεμο στην Ουκρανία «συνεχίζεται μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της».
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου κατηγόρησε επίσης τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι εξακολουθούν να επιδιώκουν τη «στρατηγική ήττα» της Ρωσίας.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις