Ρωσία: Ο Πεσκόφ αρνείται ότι ο Τραμπ συνομίλησε με τον Πούτιν μετά τη νίκη του και μιλά για αποκυήματα φαντασίας

Ρωσία: Ο Πεσκόφ αρνείται ότι ο Τραμπ συνομίλησε με τον Πούτιν μετά τη νίκη του και μιλά για αποκυήματα φαντασίας

Στη διάψευση της πληροφορίας της Washington Post ότι υπήρξε συνομιλία μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Δεν υπήρξε καμία συνομιλία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό είναι εντελώς αναληθές. Είναι καθαρό αποκύημα της φαντασίας».

Ο Πεσκόφ άφησε μάλιστα και αιχμές, λέγοντας ότι τα δημοσιεύματα είναι «ξεκάθαρο παράδειγμα της ποιότητας των πληροφοριών που δημοσιεύονται τώρα, μερικές φορές ακόμη και σε αρκετά ευυπόληπτες εκδόσεις».

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, ο Πούτιν δεν έχει «συγκεκριμένα σχέδια να μιλήσει με τον Τραμπ, ενώ η Μόσχα δεν έχει λάβει ακόμη κάποιο σήμα που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι η «ρωσική ειδική επιχείρηση», όπως αποκαλεί η Μόσχα τον πόλεμο στην Ουκρανία «συνεχίζεται μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου κατηγόρησε επίσης τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι εξακολουθούν να επιδιώκουν τη «στρατηγική ήττα» της Ρωσίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE