Ζημιές σε καλλιέργειες φθαρτών και πατατών σε Παραλίμνι - Πρωταρά - Αγία Νάπα

Ζημιές σε καλλιέργειες φθαρτών και πατατών σε Παραλίμνι - Πρωταρά - Αγία Νάπα

Ζημιές σε ανοικτές καλλιέργειες φθαρτών και πατατών στο τρίγωνο Παραλίμνι - Πρωτάρας - Αγία Νάπα προκάλεσαν οι χθεσινές βροχές και το χαλάζι δήλωσε ο Ανδρέας Κάρυος εκπρόσωπος των πατατοπαραγωγών και Βοηθός Επαρχιακός του Παναγροτικού Αμμοχώστου.

Ο κ. Κάρυος ανέφερε πως «στο τρίγωνο Παραλίμνι -  Πρωτάρας - Αγία Ναπα οι βροχές ήταν περισσότερες και έριξε και χαλάζι», που προκάλεσε ζημιες στις ανοικτές καλλιέργειες φθαρτών και πατατών.

Σημείωσε πως «πρέπει άμεσα το Τμημα Γεωργίας να επισκεφθεί την περιοχή και να ενημερώσει τους παραγωγούς για να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς».

Εξέφρασε την προσδοκία να υπάρξουν «περισσότερες βροχές ιδιαίτερα στα βουνά για να πάρουν νερό οι φράκτες γιατί καταστρεφόμαστε ως τόπος και ιδιαίτερα οι γεωργοί», όπως ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE