Καρναβάλι Λεμεσού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρέλαση – Ξενύχτησαν τρεις μέρες για να πάρουν το πρώτο άρμα – Βίντεο

Καρναβάλι Λεμεσού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρέλαση – Ξενύχτησαν τρεις μέρες για να πάρουν το πρώτο άρμα – Βίντεο

Παρόλο που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και πολλοί έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν στο πνεύμα των γιορτών, ωστόσο οι Λεμεσιανοί ξεκίνησαν της προετοιμασίες για το καρναβάλι του 2025.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι συμμετοχές για την καρναβαλιστή παρέλαση.

Στην κάμερα της Κρατικής Τηλεόρασης και την δημοσιογράφο Σωτηρούλα Χριστοφίδου, μίλησαν η Νικολίνα και ο Παναγιώτης, οι οποίοι δήλωσαν πως από τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν στον χώρο που γίνονται οι αιτήσεις και αντάλλαζαν βάρδιες, με σκοπό να καταφέρουν να πάρουν το άρμα με τον αριθμό «ένα»

Όπως είπε και η δημοσιογράφος του ΡΙΚ: «Σήμερα γίνονται δεκτές συμμετοχές από όσους ήταν φρόνιμοι πέρυσι, δηλαδή τήρησαν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτεί η διοργάνωση της καρναβαλιστής παρέλασης.

Η φετινή μεγάλη καρναβαλιστή παρέλαση στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Μαρτίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.