Πυρκαγιά σε εργοστάσιο: Έτσι φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά - Ενδεχομένως να προκύπτουν ποινικά αδικήματα

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο: Έτσι φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά - Ενδεχομένως να προκύπτουν ποινικά αδικήματα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ολοκλήρωσε τις έρευνές της όσον αφορά τα αίτια της θανατηφόρας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στη Δρομολαξιάς και βρίσκεται στο στάδιο ετοιμασίας της έκθεσής της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ιωάννου στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», η Πυροσβεστική φαίνεται να εστιάζεται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, καθώς η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από την εκτέλεση εργασιών με σμυρίλιο δίπλα από πολυστερίνες στο ισόγειο του υποστατικού.

Από την πλευρά του, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διερευνά το κατά πόσο πληρούνταν όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας για τους υπαλλήλους στον χώρο εργασίας, θυμίζοντας ότι όπως διαπίστωσε στην αυτοψία του χώρου ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης δεν υπήρχε έξοδος διαφυγής για τον άτυχο 63χρονο που βρισκόταν στο πατάρι. Εξετάζει επίσης κατά πόσο ήταν επιτρεπτό να χρησιμοποιείται τέτοιο εργαλείο κοντά σε εύφλεκτες ύλες.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εκθέσεις Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας θα σταλούν στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενδέχεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE