Αναστάτωση από αναταράξεις σε πτήση από Μπουένος Άιρες προς Φρανκφούρτη - 11 οι τραυματίες

Αναστάτωση από αναταράξεις σε πτήση από Μπουένος Άιρες προς Φρανκφούρτη - 11 οι τραυματίες

Έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε έντονες αναταράξεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης της Lufthansa από το Μπουένος Άιρες με προορισμό τη Φρανκφούρτη, την ώρα που το αεροσκάφος ταξίδευε πάνω από τον Ατλαντικό, ανακοίνωσε σήμερα ο γερμανικός αερομεταφορέας.

«Δυστυχώς, πέντε επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος υπέστησαν ως επί το πλείστον ελαφρά τραύματα», δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος της Lufthansa, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων dpa.

«Η ασφάλεια της πτήσης δεν τέθηκε σε κίνδυνο σε καμία στιγμή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Οι τραυματίες έλαβαν ιατρική περίθαλψη αμέσως αφού το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στον προγραμματισμένο προορισμό του σήμερα στις 10:53, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Το Boeing 747-8 μετέφερε 329 επιβάτες και 19 μέλη πληρώματος. Οι αναταράξεις ήταν σύντομης διάρκειας και σημειώθηκαν σε μια ενδοτροπική ζώνη σύγκλισης, είπε η εταιρεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE