Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν στην οικία του - Έκρυψε την «πραμάτεια» του κάτω από ταφόπλακα σε κοιμητήριο

Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν στην οικία του - Έκρυψε την «πραμάτεια» του κάτω από ταφόπλακα σε κοιμητήριο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 52 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, καθώς και παράνομη κατοχή ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, χθες μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, έγινε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία και υποστατικά του 52χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, από μέλη του ΤΑΕ, ΟΠΕ και Κλάδου Κυνών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, 152 κυνηγετικά φυσίγγια, οκτώ φυσίγγια πυροβόλου όπλου, καθώς και μικροποσότητα ξηρής φυτικής ύλης.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε κοιμητήριο της περιοχής, όπου εντοπίστηκαν κάτω από ταφόπλακα, μέσα σε ρούχινη τσάντα, ένα πιστόλι, εννέα πλήρη φυσίγγια, ένα ΔΟΚΟ και 15 πλήρη κυνηγετικά φυσίγγια.

Ο 52χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE